Έχετε SONY συσκευές? Αναθέστε μας την φροντίδα τους και ξεγνοιάστε!

Η Cometron ιδρύθηκε το 1980 και έχει μια μακρά ιστορία παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε ιδιώτες και επαγγελματίες, σε τοπικό και εθνικό επίπεδο. Είμαστε το πρώτο επίσημο εξουσιοδοτημένο Service Sony που υπέγραψε συνεργασία με την Sony Hellas και το αποκλειστικό κέντρο εξυπηρέτησης για τα προϊόντα SCEE Sony Computer Entertainment Europe (PLAYSTATION, PSP)

Το κέντρο επισκευών έχει έδρα το Χαλάνδρι . Όλες οι υπηρεσίες μας, το εργαστήριο, το τηλεφωνικό κέντρο, οι τεχνικοί, η διεύθυνση και η αποθήκη βρίσκονται στην ίδια βάση, εξασφαλίζοντας ταχεία εξυπηρέτηση και επικοινωνία στον πελάτη καθ’ όλη την διάρκεια της επισκευής.

Χρησιμοποιούμε πρωτοποριακές μεθόδους και online εργοστασιακή υποστήριξη για να εξασφαλίσουμε ότι οι επισκευές μας θα έχουν την ταχύτερη και αποδοτικότερη φροντίδα που μπορεί να επιτευχθεί στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο από την πρώτη κιόλας επισκευή.

Το τηλεφωνικό κέντρο απαρτίζεται από φιλικό και έμπειρο προσωπικό, ικανό να σας βοηθήσει με ευγένεια και επαγγελματισμό.

Οι τεχνικοί μας είναι ευγενικοί και καταρτισμένοι με μεγάλη εμπειρία στα προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας, με συνεχή εκπαίδευση με σεμινάρια σε όλη την γκάμα της SONY.

Cometron

Η Cometron είναι το πρώτο εξουσιοδοτημένο κέντρο Service Sony στην Ελλάδα. Οι μηχανικοί μας εκπαιδεύονται στα υψηλότερα πρότυπα από την Sony με πολυετή εμπειρία στην επισκευή Sony συσκευών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search